Re-integratie

Voor onze cliënten die toe zijn aan een (nieuwe) baan is het soms voor ons mogelijk daarin wat meer te betekenen daarom heeft Zorggroep Kam een speciaal samenwerkingsverband met,

Total Impression

Doel 

Het doel van Total Impression, is de kandidaat ‘Werkfit maken’ in de vorm van doelgericht werken aan hun indruk. Dit doen we door een traject aan te bieden met een van onze professionals aangevuld met diverse trainingen.

Door het verbeteren van de online en offline indruk wordt de kans op een geslaagde sollicitatie vergroot, met als doel het vinden van een baan of het werk weer te hervatten. Het gaat om het realiseren van een planmatige aanpak in individuele begeleiding.

Hierbij staat de vraag van de kandidaat centraal en verkrijgt de kandidaat inzicht in de eigen indruk, persoonlijke effectiviteit en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Total Impression heeft hiervoor een speciaal programma ontwikkeld genaamd “Impress 2 the Max” De training bestaat uit 10 modules waarbij het volgen van enkele of meerdere modules re-integratie naar werk aanzienlijk beter verloopt.

Impress 2 the Max 

·         Module 1      Versterk je imago 

·         Module 2      Sterk en effectief communiceren 

·         Module 3      Peronal Impression Statement 

·         Module 4      Slim Netwerken 

·         Module 5      Uiterlijke Verzorging & Lifestyle 

·         Module 6      Moeiteloos solliciteren 

·         Module 7      Professioneel profiel op Social Media 

·         Module 8      Online netwerken 

·         Module 9      Checklist indrukwekkend CV 

·         Module 10    CV Presentatie en Feedback 

Misschien komt u hiervoor in aanmerking, vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.